0314Mode

0314Mode bestaat uit vier winkels die allemaal in hartje centrum van Doetinchem liggen: De Dames van 0314, De Heren van 0314 Cøncept 0314 & 0314 Outlet.

Bij 0314Mode doen wij er alles aan om zowel mannen als vrouwen de beste shopervaring te bieden. Bij onze dameswinkel kunt u weliswaar alleen dameskleding kopen, maar onze herenwinkel bevindt zich al aan de overkant van de straat. Dus bent u als koppel allebei opzoek naar nieuwe kleding, dan kunt u tegelijkertijd slagen bij onze gespecialiseerde dames- of herenwinkel. Maar ook aan elke man die graag vrouwelijk advies krijgt bij het shoppen (en elke vrouw die graag mannelijk advies krijgt ;), hebben wij gedacht. Neem onder het genot van een drankje plaats aan een van onze koffietafels en voorzie de ander van uw modeadvies.
DE HEREN VAN 0314

Bij De Heren van 0314 zijn wij er trots op dat wij sinds 2020 de officiële kledingsponsor van De Graafschap mogen zijn. Als jarenlange voetbalsupporter proberen wij u bij het shoppen dan ook dezelfde ervaring te bieden als bij een goede voetbalwedstrijd. Zo kunt u bij ons onder het genot van een drankje aan onze tafel zelf uw tactiek bepalen Gaat u voor een avontuurlijke solo, of wilt u graag dat ons team u van de assist voorziet? Een ding is zeker, bij ons scoort alleen maar mooie kleding. U kunt bij ons namelijk alleen kiezen uit de beste merken, zoals: Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Blue Industry, G-Star en New Zealand Auckland. Aan het eind van de wedstrijd krijgt u van ons een tasje om de overwinning in mee naar huis te nemen. Wij weten zeker dat het publiek daar op de banken zal staan te juichen om deze mooie zege.


De Dames van 0314

Bij De Dames van 0314 staan wij klaar voor vrouwen die op zoek zijn naar de mooiste kleding. Wij van De Dames van 0314 snappen dat uw kledingstijl moet passen bij uw karakter. Daarom zorgen wij ervoor dat wij u altijd een uitgebreid assortiment bieden, met daarin de meest prachtige kleding.

In onze collectie vindt u de mooiste merken, zoals: Studio Anneloes, Opus, Part Two, Freequent en G-Star. Voor een complete outfit kunt u bij ons terecht, en wij helpen u graag de look te vinden waar u voor gaat. Wilt u meer weten over onze kleding of krijgt u graag persoonlijk advies bij uw aankoop? De Dames van 0314 staan graag voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw perfecte outfit. Wij denken graag met u mee, drinken samen een kopje koffie en komen zo tot de kleding die bij u past. Zo kunt u met een voldaan gevoel onze winkel weer verlaten!
CØNCEPT 0314

Wat verkoopt Cøncept 0314? Dameskleding! In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie modieuze dameskleding.

Een groot gedeelte van het merkenpakket van Cøncept 0314 bestaat uit Scandinavische kledingmerken. Freequent, Ichi & Sisters Point liggen allemaal bij ons in de winkel! De naam Cøncept 0314 komt dan ook voort uit de veelal Scandinavische merken die we verkopen. 

Naast de Scandinavische merken verkopen wij ook de merken Red Button en &Co Woman van Nederlandse bodem. Denim jeans en trendy dameskleding van uitstekende kwaliteit. Verder hebben we nog het Duitse merk Zhrill toegevoegd. Wellicht kent u Freequent & Red Button al van De Dames van 0314, deze merken liggen vanaf nu in onze Cøncept 0314 winkel. 


0314 Outlet

Bij 0314 Outlet shop je de collectie van zowel de topmerken van De Dames van 0314, De Heren van 0314 & Cøncept 0314 met minimaal 50% korting! 

0314 Outlet is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag en heeft een wisselend assortiment dat wekelijks aangevuld wordt met nieuwe collectie.